L'Arquebisbe visita el CEE Tilmar i el Col·legi Mare de Déu de la Serra

dimecres, 07 desembre 2022

Avui, dimecres 7 de desembre, el Sr. Arquebisbe ha finalitzat les visites pastorals de les escoles diocesanes amb el Centre d’Educació Especial Tilmar i el Col·legi Mare  de Déu de la Serra.Avui, dimecres 7 de desembre, el Sr. Arquebisbe ha finalitzat les visites pastorals de les escoles diocesanes amb el Centre d’Educació Especial Tilmar i el Col·legi Mare  de Déu de la Serra.

 

La visita ha començat a l’edifici de Secundària, on ha pogut veure totes les classes i les instal·lacions del centre, a més de realitzar una pregària, juntament amb el diaca de l’escola, Mn. Andreu Figueras.

 

Posteriorment, s’han traslladat a l’edifici de Tilmar i Infantil i Primària del MDS. Un cop aquí, han gaudit de la gimcana que havien preparat tots i totes les alumnes dels dos centres per tal de commemorar que, el dia 3 de desembre, és el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

 

Així ha finalitzat la visita tan enriquidora del Sr. Arquebisbe, que ha pogut passar un dia veient la dinàmica i el funcionament de la inclusió en els dos centres.

 

Moltes gràcies per la visita!